Google redizajnira Gmail

Bez autora
Apr 18 2010

Google nastavlja sa unapređivanjem svojih servisa, a poslednje takvo stiže za Gmail - imejl servis ove kompanije. Dva poboljšanja tiču se dodavanja „drag and drop” opcije za atačmente, kao i mogućnosti ubacivanja kalendarskih pozivnica u elektronske poruke. Prva opcija je sasvim jednostavna, a na radost mnogih korisnka konačno doživljava svoju premijeru, a sve što je potrebno jeste da prevučete fajl (ili fajlove) u „Subject” polje u poruci. Otvoriće se prozor sa ubačenim fajlovima i porukom „ubacite fajl ovde i dodajte kao atačment”. I to je to

Google redizajnira GmailGoogle nastavlja sa unapređivanjem svojih servisa, a poslednje takvo stiže za Gmail - imejl servis ove kompanije.

Dva poboljšanja tiču se dodavanja „drag and drop” opcije za atačmente, kao i mogućnosti ubacivanja kalendarskih pozivnica u elektronske poruke.

Prva opcija je sasvim jednostavna, a na radost mnogih korisnka konačno doživljava svoju premijeru, a sve što je potrebno jeste da prevučete fajl (ili fajlove) u „Subject” polje u poruci. Otvoriće se prozor sa ubačenim fajlovima i porukom „ubacite fajl ovde i dodajte kao atačment”. I to je to.

Druga opcija „kalendarske pozivnice”, nalazi se uz opciju dodavanja atačmenta i služi za kreiranje boksova za pozivanje prijatelja. Podseća na Google Calendar, a prikazuje da li su prijatelji koje imate u mejl listi zauzeti ili ne.

Obe funkcije su već dostupne u Gmail servisu, kao i na Google Apps nalozima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik